Postopek nakupa

IZBIRA IZDELKOV

Zavihek »Trgovina« omogoča ogled ponudbe izdelkov, razvrščenih po kategorijah. Predstavljeni so s fotografijo, ceno in opisom.

 

KOŠARICA 

Izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb »Dodaj v košarico«, pri čemer se pokaže obvestilo o dodanem izdelku, vi pa lahko nadaljujete z nakupovanjem. Pod ikono »Košarica« oziroma zavihkom »Poglej košarico«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu, lahko ves čas nakupovanja v spletni trgovini spremljate seznam izbranih izdelkov (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke). Izdelek se iz košarice odstrani tako, da število naročenih izdelkov označite z nič ali kliknete gumb odstrani.

 

TAKOJŠNJI NAKUP

Izbrani izdelek lahko kupite tudi brez uporabe košarice. V tem primeru uporabite gumb »Kupite zdaj«. S tem korakom takoj preidete na naročilo.

 

NAROČILO 

Za nakup ni potrebna registracija. Je pa priporočena.

S klikom na »Zaključi nakup« v košarici se odpre obrazec, kamor vpišete zahtevane podatke in morebitne opombe ob naročilu. Ko s klikom »Oddaj naročilo« zaključite nakup, se pokaže povzetek naročila, ki ga prav tako prejmete na e-poštni naslov, naveden ob naročilu. Pred oddajo naročila preverite pravilnost podatkov. Če želite izdelek poslati kot darilo na drug naslov, v obrazcu izberete »pošiljanje na drug naslov« in vpišete naslov prejemnika. V tem primeru pošiljki dodamo sporočilo z imenom pošiljatelja, skeniran račun pa prejmete na e-poštni naslov. 

Možen je tudi nakup preko sistema PayPal. V kolikor bi želeli plačati preko omenjenega ponudnika se postopek nakupa sproži s klikom na gumb »PayPal« in postopek nadaljujete po navodilih ponudnika.