IZ KAKŠNEGA MATERIALA SO NAREJENI LEMALI UHANI?

Uhani so narejeni iz polimerne mase, ki velja za zelo lahek in hkrati trpežen material.  Ravno zaradi lahkotnosti omogoča, da uhane s sporočilom nosiš brezskrbno – in še ušesa ti bodo hvaležna.

Pri izdelavi uhanov se zraven polimerne mase poslužujem tudi drugih materialov, kot so: akrilne barve, filc, umetna smola in premaz za polimerno maso. Uhančki niso zmeraj popolnoma ploskoviti, nekateri v sebi skrivajo relief. Večina oblik je rezanih ročno, kar zahteva dodatno obdelavo, da na koncu uhanček izgleda šik. Oblike, ki so moje avtorsko delo, najprej nastanejo v moji glavi, kar mi omogoča, da uhani resnično izhajajo ”iz mene”. Pri samem ustvarjanju me žene raziskovanje odnosa med barvo in obliko.

Moje vodilo je lahkotnost in za svoje stranke si želim, da lahko kričeče, živahne,  včasih hecne ali pa popolnoma resne uhančke nosijo cel dan. Idealni so za prvi zmenek, razgovor za službo, poroko, obisk kina, maturantski ples… ali pa za popestritev čisto navadnega deževnega dne.

Osnova za uhan je izdelana iz kirurškega nerjavečega jekla z zanemarljivo vsebnostjo niklja, tako so na varnem tudi ušesa, ki zahtevajo posebno pozornost. Zaponka je gumijasta,  kar omogoča močan oprijem.

Uhančki so pakirani v embalaži, ki omogoča varno potovanje. 

KAKO NAJ SKRBIM ZA UHANE?

Čeprav je polimerna masa precej trpežen material vam odsvetujem, da se z njimi kopate, da jih mečete po tleh, se peljete preko njih s kolesom ali jih zalučate skozi okno. Uhane, ki so premazani z umetno smolo lahko brezskrbno očistite z nežnimi gibi in krpico, medtem, ko se pri drugih uhanih drgnjenju izognite. 

 

ALI DELAŠ UHANE PO NAROČILU?

Sicer izdelovanje uhanov po naročilu ni moja redna praksa, naredim pa izjemo. V primeru, da želite uhane po naročilu, me lahko kontaktirate preko obrazca na spletni strani ali info(at)lemali.si. Če spremljate mojo spletno stran ali Instagram profil, morda najdete kak par uhančkov, ki vas bo  nagovoril.  

 

KAKO PREPOZNATI LEMALI UHANE?

Vsi Lemali uhani imajo na zadnji strani odtisnjen obris logotipa Lemali.